Skip links

Arrangementen

Laat u enthousiasmeren over alles wat de natuur u te bieden heeft. Stap aan boord van onze stijlvolle partycruise schepen en beleef dit vanaf het water.

Wij bieden schitterende rondvaarten over het Grevelingenmeer aan. Vanuit de haven van Port Zélande vertrekken wij voor een 1,5 uur durende rondvaart waar u de geheimen van het Grevelingenmeer kunt ontdekken.

Ook bieden wij exclusieve rondvaarten door de drukke havens van North Sea Port aan, zowel in Vlissingen als in Gent. De plek waar alles groots en meeslepend is.

Een unieke ervaring waarbij je op plaatsen komt waar je normaal niet kunt komen. Tijdens de rondvaart geeft een ervaren gids je toelichting over wat je allemaal ziet en hoort. Van (nieuwe) bedrijven tot aan historische en nieuwe ontwikkelingen.

Bekijk alles

Vaar mee en geniet in alle comfort van een onvergetelijke dag

180 zitplaatsen

wij hebben een totale capaciteit van 250 personen waarvan 180 zitplaatsen aan tafel

Geluid installatie

Geluidsinstallatie over het hele schip

Rolstoel toegankelijk
Volledige keuken
Centraal verwarmd

Wie zij wij?

Een ander optiek laten zien

Wij laten u graag ervaren wat de natuur ons allemaal voor moois de bieden heeft. Omdat we dit natuurlijk nog heel lang willen blijven doen proberen wij zo goed mogelijk voor het milieu te zorgen. Dit doen we door enkel gebruik te maken van milieuvriendelijke materialen die we lokaal inkopen.

Dit resulteert er in dat wij verschillende onderscheidingen hebben ontvangen met betrekking tot duurzaam & milieuvriendelijk ondernemen. Hier zijn we trots op en we vertellen u hier graag meer over!

Lees meer over ons
Deze website maakt gebruik van cookies