Skip links

Arrangementen

Arrangementen

Exclusief bij Rederij Denick

Rederij Denick verzorgt rondvaarten en dagtochten vanuit Terneuzen, Port Zelande en Brouwershaven.

Alles van A tot Z geregeld.
Laat u enthousiasmeren over al het moois dat zeeland te bieden heeft, kies voor een boeiende familierondvaart over het Grevelingenmeer of een prachtige natuurrondvaart richting de Slikken van Flakkee!

Een unieke ervaring door de haven van Vlissingen of Gent

In buitengewone luxe van alle gemakken aan boord voorzien

Grevelingemeer

Ontdek de geheimen van het Grevelingenmeer! kies voor een boeiende familierondvaart over het Grevelingenmeer of een prachtige natuurrondvaart richting de Slikken van Flakkee!

U kunt genieten van de mooie vergezichten en het is mogelijk om zeehonden, wilde paarden en vele soorten vogels te spotten. Het meer is erg beschut en dit maakt het bijzonder comfortabel varen.

Plan uw rondvaart

Feesten en partijen

De Denick II biedt alle mogelijkheden voor een geslaagd feest! Ontvang uw gasten in moderne comfort en luxe. Op een veilige en onvergetelijke wijze genieten uw gasten van deze originele maritieme gelegenheid. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een verjaardag of een jubileum, de Denick II is hiervoor uitermate geschikt.

Aan boord worden uw gasten, naar wens, verwend met onze uitstekende keuken die voor een diversiteit aan culinaire buffetten kan serveren.

Meer informatie

Receptie

Met ons schip verzorgen wij het gehele jaar door diverse recepties, vergaderingen en productpresentaties.
De maximum capaciteit van de MPS Denick II, bedraagt 250 personen. Organiseer uw evenement op een bijzondere en dynamische locatie! Zorg voor een prachtige gelegenheid die uw gasten niet snel zullen vergeten. Uiteraard bieden wij een ruime keuze in culinaire mogelijkheden.

Bekijk alle opties

Havenbezichteging

Heb je altijd al eens een grote haven van binnenuit willen ontdekken? Stap dan aan boord tijdens een havenrondvaart. Een unieke ervaring waarbij je op plaatsen komt waar je normaal niet kan of mag komen.

Tijdens de rondvaart geeft een ervaren gids je toelichting over wat je allemaal ziet en hoort. Van (nieuwe) bedrijven tot aan historische en nieuwe ontwikkelingen.

Meer informatie
Deze website maakt gebruik van cookies