Skip links

Over ons

Over ons

Aangenaam, Rederij Denick

Als Rederij Denick beoefenen wij al ruim 25 jaar ons mooie vak, het verzorgen van onvergetelijke rondvaarten in Zeeland. Door de jaren heen hebben wij ons gespecialiseerd in stijlvolle rondvaarten en feestelijke activiteiten voor maximaal 249 gasten. Door onszelf te verplaatsen in de gasten streven wij er naar om iedereen fantastische ervaring op het water te kunnen geven. Inmiddels kunt u bij ons niet alleen meer terecht voor al uw feesten en partijen, ook verwelkomen wij wekelijks honderden toeristen. Als Gastheer van de Grevelingen laten wij namelijk graag al het moois zien wat dit prachtige meer te bieden heeft. Omdat we grote zorg dragen voor onze omgeving denken wij bij alle processen aan het milieu, ook kopen wij zo veel mogelijk lokaal en scheiden wij al ons afval.

Team

100% service

Huiselijke warmte en een bijzonder vakkundige crew

Meer dan een rederij

Rederij denick is een echt familiebedrijf. Vader Alexander werkt samen met zijn vrouw, zoon en dochter aan boord. Iedereen bij ons in het gezin is in het bezit van zijn groot vaarbewijs daardoor kunnen wij de werkzaamheden regelmatig met elkaar afwisselen. Zo houden wij ons werk dynamisch en waken wij voor een enorme hoeveelheid kennis en expertise aan boord.

U bent van harte welkom aan boord namens ons hele team.

We zijn trots

We nemen u graag mee in onze maritieme wereld en kunnen niet wachten om u samen met uw gasten te mogen verwelkomen aan boord.

Deze website maakt gebruik van cookies